Ooh, den kliar!

Jaaa, Camilla, om det är någon som är superduper kass på att uppdatera, så är det Sanne ;) Men här kommer en uppdatering!

Nu har det varit Student i Eslöv, och mitt älskade hjärta har tagit studenten! <3 Hon har blivit vuxen nu, välkommen ut i stora världen hjärtat! :)
 

Ett besök hos PAJAS <3 i Östra Tommarp på Sveriges nationaldag har det också blivit :D Förfest hos Sofie och sen Sommarnatta på Tingvalla, där bl a Scotts, Enjoy, Joddla med Siv och fler spelade- SJUKT ROLIGT hade vi! & vissa var kanske lite väl överförfriskade... Inga namn nämnda ;) Sanne var chaufför till och från Eslöv iallafall ;)
Sannes fötter efter helkvällens bravader ;)

Sanne har också varit och blivit märkt för livet! :D
Dock läggs inga bilder på den ut här, utan den får ses live ;) En fjäril på vänstra skuldran är det iallafall! Supernöjd med den!! :D Men den kliiiiiar :P Meeeen, sånt är livet, man kan inte få allt! :)

Klippt sig har man också gjort, blev lite kortare denna gången med, men inte lika kort som förra gången (om ni kommer ihåg?) ;) Mkt nöjd med det med faktiskt! :) (och nej, personen på bilden är INTE naken ;)- HAHA)


För övrigt så har man ju jobbat tre nätter denna veckan så dygnsrytmen är fortfarande lite fel, känns mysko, men det ordnar väl upp sig snart får man hoppas! Det är góa pengar iallafall ;)

Och what´s up med vädret egentligen?! :O:S
Detta är INGET sommarväder! Ge oss sommar, NU TACK! :)

Nej, nu behövs helosan på tattoon igen ;) Ska ta en fika med te och macka också är det tänkt!

Ha det underbart alla! Och vi får hoppas att det blir SOMMARVÄDER snart!

/S

Trackback