Dator-fri vecka...?

Nä, faktiskt mer än en vecka borta från datorn blev det... Men det blir ju så när man har dubbelt upp, och så är det träning hit och kören dit...Men nu är jag iaf tillbaka :D
Har sjuukt mycket att ta igen dock- 49 olästa mail, extremt många bilder som ska uppas på BDB, och en massa snackande på msn som också ska tas igen :D

Good to be back anyways <3

Igår var det maskerad hos Tessi <3 "Porr-tema", och jag var en bebis... HAHA! Hade en mycket trevlig afton, förutom att min röst blev totalkvaddad av Singstar! ;) Grappa sen också med Emilia &Alex <3
Kisse-pausen ledde till ett annat möte med folk, som förde mig till Gästgivaren, och nya människor att snacka med :D Som sagt hade jag sjuukt kul!
& inte att förglömma trippen inom Palm, där jag renbäddade en säng och tog hand om en inte-fullt-så-nykter person... Hamnade tillsist hemma i min underbart sköna säng (som faktiskt inte stod helt stilla?) och slocknade när klockan var sisådär 03:58!

Idag blev det tur till IKEA med mamma, och mina varor för dagen behövde jagbara betala 14 kronor för- Absolut en sån sak som jag kan tänka mig att göra om :D Betala minimi-summor alltså!

Kvällen blir mys hemma hos Johanna med Alex och en massa godis & filmer! Mys <3

Nä, nu får man kanske ta o gå o klä på sig... Det är faktiskt kallt! Brrr...

Ta det lugnt, nu sätter jag punkt.
;) Puss&Kram

Fars Dag !

Till Alla pappor i hela världen, detta är er dag! :)

image6

Det min pappa fick som Fars-dag-present var Salmingkalsonger, väldigt fina blåa med olika mönster på! & stolt som han var över dem så tog han dem på sig direkt :) Hihi.

Fastän det är Fars dag idag och han bara ska ta det lugnt och bli uppassad hela dagen lång, så var det första min far gjorde, att ta min bil och köra iväg med den för att byta till vinterdäck!
För det har ju liksom blivit liite kallt nu! Brr! Det behövs verkligen tjocka, ulliga raggsockar och halsduk inomhus nu! - Och det gillar vi! - MYS!

I fredags var vi hemma hos Tobbe i Hästveda (äntligen ..?)! Han hade en supersnygg lägenhet och en väldigt trevlig officer-kompis Ola :)
Den lokala pizzerian blev också besökt (2 ggr) ;)
Men det bästa var nog när jag och Johanna fick tag i Tobbes systemkamera :D

Hade en mycket trevlig kväll, och det tackar vi Tobbe för :)


Nu ska jag ner och laga en stor kopp Oriental Evening-te till mig själv och kolla på Tv lite :)
Har ju slitit med rummet hela dan, så det kan jag väl vara värd!

Puss & Kram
Sköt om er!

Snart är det jul! :D